Fortsätt att växa i Point Farsta

Point Farsta är inte bara en fastighet, utan ett helt område med tre hyresfastigheter och totalt 16 000 m2 uthyrbar yta. Fastigheterna är byggda mellan 1970–1990. Tillsammans med omgivningarna runt omkring genomgår de just nu en rejäl uppfräschning, både invändigt och utvändigt, för att anpassas till de nya hyresgästernas behov och bli mer attraktiva för både företag och besökare. Målet är att kunna erbjuda både mindre och större företag representativa och moderna lokaler med allt från co-workingverksamhet med tillgång till gemensamma servicefunktioner, till ytor skräddarsydda för specifika hyresgästers olika verksamheter.

Bild på byggnaden
Fryksdalsbacken 12

MODERNA KONTOR MED GOTT OM GEMENSAMMA YTOR

Den här fastigheten fokuserar på modern business, med öppna ytor och stora glaspartier som släpper in ljus och skapar en naturlig kontakt med restaurangen i fastigheten och gatan utanför. Utveckling av fastigheten pågår och i planerna finns en ny entré, trapphus samt ljusgård som kommer länka samman fastighetens två delar och bilda ett nytt nav för verksamheten i huset. Här kan co-workingplatser skapas och naturliga mötesytor bildas, med gemensamma servicefunktioner för de företag som behöver. Också miljön utanför fastigheten kommer att präglas av olika gemensamhetsytor, och fastigheten lockar även med ett välutrustat crossfit-gym.

Bild på byggnaden
Mårbackagatan 31

MED PLATS FÖR KREATIVITET OCH LEK

Den här fastigheten är en flexibel byggnad med tegelfasad och en lång lastkaj mot söder. Här är ambitionen att skapa en färgstark, kreativ arena med en lite råare, industriell känsla, men det ska även finnas utrymme för lek och sport. En flexibel uteservering och plats för food trucks ska bidra med både god mat och storstadskänsla.

Bild på byggnaden
Fryksdalsbacken 26

FÖR FÖRETAGET SOM BEHÖVER LITE AV ALLT

Den här treplansbyggnaden passar perfekt för en hyresgäst som bedriver verksamhet inom industri, produktion och lager och har behov av en egen fastighet. Här finns både rymliga kontorsytor för t ex internutbildningar och stormöten, samt hög- och låglager och verkstad. Huvudentrén med receptionsdel leder direkt in till kontorsdelen och skapar en naturlig koppling till känsla och utbud i de övriga två fastigheterna i Point Farsta-klustret, på andra sidan gatan.

STENDÖRREN FASTIGHETER AB | LINNÉGATAN 87B | 115 23 STOCKHOLM
TEL +46 (0)8-518 331 00 | INFO@STENDORREN.SE